İSMAİL ŞAHİN – Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği tarafından düzenlenen zirvede Ersoy şunları söyledi: “Ülkemizin coğrafi konumu, zengin mutfak kültürü, gastronomi turizmi açısından büyük bir avantaj. Amacımız, Türk mutfağını markalaştırmak, yemek kültürümüzü tanıtmak, gastronomi turizminde dünyada lider destinasyonlar arasında yer alabilmek. Gastrocity olarak da adlandırılan Londra, Paris, New York gibi büyük metropollerde olduğu gibi fine dining (iyi yemek) amacıyla Türkiye’ye gelinebileceğini anlatmak istiyoruz.”
Related Posts
Şişecam’ın rekor tahvil ihracına 3 kategoride ödül
- Mehmet Karaman
- 26 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Şişecam, bu yıl gerçekleştirdiği ve toplamda 1,5 milyar dolara ulaşan tahvil ihracı ile Global Banking…
Kilis’te Zeytin Hırsızlığına Karşı Denetim
- Mehmet Karaman
- 26 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Kilis'te jandarma, zeytin hasadında hırsızlıkları önlemek için karada ve havadan denetim yapıyor.
Japonya’nın çekirdek enflasyonu BOJ’un hedefinin üzerinde kaldı
- Mehmet Karaman
- 25 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Japonya'da çekirdek tüketici fiyat endeksi, Japonya Merkez Bankası'nın (BOJ) hedefinin üzerinde kalarak Ekim ayında bir…